Vilken vecka!

Den här veckan har verkligen gått fort och oj oj vad mycket som har hänt egentligen. Man vaknade ju lagom yrvaken till en jordbävningen i tisdags. Så rädd jag blev och jag fattade nog inte att allt skakade förrän allt faktiskt slutade skaka. Men men, allt gick ju bra :) Men det är ju inte varje dag man vaknar till det och det blev ju verkligen dagens stora samtalsämne. Ganska intressant att höra allas reaktioner för de är verkligen olika. Nåväl, under kvällen blev det sen julbord med jobbet på St Marcus Vinkällare. Gottit värre!

Sen i torsdags fick jag åter igen åka iväg till veterinären med Wayne. Åter igen urinvägsinfektion. Stackars liten och han tycker verkligen inte om medicinen :( Det blir nog snart bra igen och sen får vi hoppas att det inte blir fler veterinärbesök på länge. Bara två månader sen han var där sist. Stackarn..

Igår blev det fondue på Elyssé med Tom, Philip och Jessica. Första gången jag var på den restaurangen och första gången som jag åt fondue. Eller ja, egentligen har jag ätit det en gång innan men då var jag så liten så jag kommer inte ihåg så mycket av det, men gott var det verkligen! Sen blev det en tidig kväll för mig. Jag var verkligen trött och somnade fort som attans när jag väl la huvudet på kudden. Har sovit enormt bra inatt faktiskt och det har varit väldigt skönt. Har känt mig ganska utvilad under dagen trots att min förkylning tar lite på krafterna.

Handlade sista julklapparna idag. Det var ju Toms som var svårast men nu är det klart. Jätteskönt verkligen :)
Har bara ett par julklappar till "julklappsspelet" kvar nu och det vet jag ju redan så dom räknar jag inte ens med :P

Blev pizza hemma hos pappa och Lotta idag. Tom var där och hjälpte till med deras renovering i köket och dom kom ganska långt idag. Skönt att dom satt igång och jag tror att det kommer att bli jättefint när det väl är klart. Förhoppningsvis är det mesta klart innan vi åker upp till Karlstad vilket vi gör på juldagen. Ska blir kul att åka upp samtidigt som det självklart tar emot lite.. Ser enormt mycket fram emot att träffa Jessie i alla fall. Väldigt tomt här nere utan henne..

Jag vet att det var nåt jag mer jag skulle skriva av mig om här men jag kommer faktiskt inte på vad det är. Jag får väl försöka bli bättre på att uppdatera så behöver det inte bli så långa inlägg varje gång.

Nu ska jag fortsätta att se lite på tv tänkte jag. Ha det gott där ute!

Jul jul jul

Sitter här bredvid min underbara gran. Jag är så glad för den! Tänk att en gran med lite ljus, glitter och kulor i kan göra att man hamnar i en så underbar julig känsla :)  Köpte mitt pepparkakshus men än så länge är det kvar i sin förpackning. Tom och jag ska sätta ihop det tillsammans imorgon.. Mysigt att göra lite sånt tillsammans. Men när det är klart sen så är det nog bara apelsiner med nejlikor kvar som saknas i mitt julpynt :P Tycker egentligen inte om att fixa apelsinerna för nejlikorna luktar så starkt när man håller på. Mycket bättre när de väl hänger i fönstret och doftar på avstånd :P

Början på dagen har bara ägnats åt att äta frukost och slå in julklappar. Jisses vilken tid det tog med alla julklappar. Har några kvar att köpa men snart klart. Har tyvärr de svåraste kvar.. varav Toms räknas in i den kategorin. Jag har aldrig varit med mig om att det varit så svårt att komma på en julklapp tidigare. Men men, det löser sig. Har ju ett par veckor kvar på mig som tur är :)

Nu blir det att kolla kakan i ugnen.. Håller på att fixa en mjuk pepparkaka, gott gott :)


9 december

Ja här närmar sig julen med stora steg och jag har fortfarande inte fått iordning på pyntet! Men idag så ska det blir ändring på det. Här ska det fixas pepparkakshus och pynta klar granen. Det var nämligen så att jag gick och köpte en jättefin gran igår som nu pryder vardagsrummet :) Tyvärr var det dock så att när jag satt i alla ljusen och det fina glittret så skulle jag ju sätta i kulorna sen. Då upptäckte jag att det inte fanns nåt snöre i dom och att jag inte heller fick med några att sätta i själv. Då blev jag lite paff för ofta så får man ju sätta i snörena själv men nej nej, inte denna gången inte. Så nu ska jag införskaffa det tänkte jag så granen kan bli finfin :)

Åt pizza med Nadia och Pernilla igår. Kul att få träffa lite folk faktiskt. Fick se Pernillas lägenhet också, så underbar den är! Rocky, hennes lilla valp, var också med. Han är så söt så söt! Blev en bra kväll faktiskt. Dom fick se min och Toms lägenhet också men det var ju verkligen bombnedslag här då. Hade precis möblerat om i vardagsrummet så inget kändes ju direkt fint just då, haha.

Nej nu ska jag ge mig ut efter pepparkakshus och snöre. Wohoo, vilken dag detta ska bli!

Ha det gott!

Inge vidare..

Har varit och grattat Lotta idag. Blev god mat, efterrätt och tittande på Idol. En hel del Singstar hann vi med också.. slog syrran en massa gånger. Gött med revansch efter vår senaste kväll med Singstar då jag förlorade stort.

Var jättehärligt att vara iväg men nu är jag hemma igen. Mår inge vidare alls. Jag känner mig så nere. Jag tittar på mitt blåmärke och allt spelas upp igen. Den här gången gick det för långt faktiskt. Mitt lilla lilla blåmärke som är förknippat med en rad känslor. Besvikelse, ledsamhet, ilska, rädsla och tvivel. Jag kunde sovit hos pappa i natt men jag kände att jag bara ville hem. Hem till min säng där jag kan gömma mig en stund. Bara sova bort allt. Just nu är det det enda jag vill. Tragiskt kanske men precis vad jag behöver just nu. Och jag behöver förståelse och insikt annars vet jag inte hur detta kommer att sluta. Ska jag tassa på tå och vara rädd?

RSS 2.0