Idolkväll

Har precis kollat på Idol med en kollega till mig. Blev en riktigt onyttig kväll med pizza, chips och läsk.
Hade egentligen planer på att sticka ut ikväll men bestämde att lugn kväll framför tvn inte heller var så fel. Ska nämnligen på Lucia Movie Night imorgon så det gäller väl att vara utvilad så man orkar med en hel natt på bio :P

Idol ikväll var riktigt spännande. Tycker att både Erik och Calle var värdiga vinnar. Erik för att han är toppen. Han har varit enormt bra genom hela tävlingen. Calle för hans enorma utveckling. Det var ju knappt så han vågade titta upp från golvet när han började och på slutet har han varit toppen. Tycket också att hans röst och version av vinnarlåten var snäppet bättre än Eriks men som sagt, både var värdiga vinnare :)

Imorgon blir det som sagt att sova ut, sen middag hos Toms mormor och därefter Lucia Movie Night.
Snart blir det att lägga sig. Läsa lite och sen sussa sött. (Inga mardrömmar på några nätter nu!)


Mardrömmar

Jag känner mig vilsen.. Det känns som att jag inte får grepp eller vågar någonting just nu.
Har varit sjuk ett par dagar, förkylning, och under tiden har allting kommit upp till ytan.
Jag drömmer mardrömmar igen. Dom är inte ens läskiga egentligen men jag blir stressad i dom. På vilket sätt är svårt att förklara men jag vaknar med ett hjärta som slår i 110 och skakningar precis som om jag vore rädd. Det är ändå ett par veckor sen det höll på så men jag hoppas det snart försvinner. Förra omgången vaknade jag ca en halvtimme efter att jag somnat med ett snabbdunkande hjärta, frossa och rädsla. Väldigt jobbigt. Var nästan rädd för att somna till slut.

I övrigt är allt bra.. dagarna går.
Jag måste våga mer här i livet känner jag.


RSS 2.0