What a weekend :)

Helgen har varit riktigt lyckad måste jag säga. Började med lite jobb på lördagförmiddag som snabbt övergick till nagelförlängning. Jenny mötte mig när jag slutade och spända av förväntan vandrade vi iväg dit vi skulle bli vackra. Väl på plats blev vi sittande i 2,5 timme men vilket underbart resultat! Dom är duktiga dom där eleverna. Jag ska hålla ett öga öppet ifall dom behöver modeller fler gånger sen när dom här naglarna inte är kvar. Får se hur det går att jobba i dom.. Jag ska nog lyckas. Än då länge kan jag ju både skriva på datorn och skicka sms, wohoo!

Tom tycker nog också att det är populärt med naglarna så jag klia honom ordentligt på ryggen.. Han fick ett litet smakprov på det idag och det verkar ha uppskattats :)

Tillbaka till lördagen.. Direkt efter naglarna var klara bar det hem till pappa där det blev grillning. Kom precis när maten var klar så det var verkligen perfekt tajming. Gott var det också! Sen satt vi och snackade bort allt tiden. Stackars farfar hade svårt att höra oss alla ordentligt så för honom var det nog så lagom kul. När klockan närmade sig åtta mötte jag Jenny vid Ica. Det var dags att ladda upp med lite gott gott inför Eurovision. Vi blev fyra som samlades hemma hos mig och Tom och som hejade allt vad vi kunde på Perelli. Tyvärr gick det inte så jättebra ju men en 12a blev det ju till oss i alla fall och det är ju bättre än ingen :) Vad som blev Sveriges höjdpunkt, i alla fall för oss svenskar var nog Björn Gustafssons lilla framträdande. Jag tror nog dom andra länderna undrade vad sjutton vi höll på med men men, vi i Sverige fick i alla fall ett leende på läpparna när han stakade sig fram :)

Mitt under Eurovision så får Tom tungt att andas. Lite oroliga blev vi men det släppte lite senare. Jag blev ju lite rädd att det hade med Wayne att göra men det får väl tiden utvisa igen. Det var väldigt varmt i rummet också så det kan ju ha bidragit till att det blev som det blev. Fit for fight var han lagom till röstningen igen.. eller ja, han halvsov sig igenom den i mitt knä. Så underbar fin när han sover! Annars också i och för sig och jag kan verkligen inte låta bli att tänka ibland hur lycklig jag är över att vi hittade varandra. Jag som nästan svurit på att det inte skulle varit en kille för mig men se, nu bor vi ihop och jag hoppas det här håller länge länge. Jag är så kär!

Igår var det ju Mors Dag så jag fick ju lyfta telefonluren och slå en signal till mamma. Hon var iväg till Alan en sväng så hon hade ganska dålig täckning men ett grattis fick jag i alla fall fram. Tom och jag spenderade istället dagen hos hans farmor och farfar med ännu mer grillat. Gottit värre! Han har så härlig familj. Trivs jättebra med dom och jag hoppas dom trivs lika bra med mig.. Shit, tänk om dom inte gör det!? Jo, nej nu ska jag inte va sån..

Och vad har hänt idag då.. Gick upp jättetidigt, usch och fy men det är min och Toms nya strategi för hur jag ska må lite bättre och hitta lite mer ork. Jag måste få en ordentlig rutin på dagen. Så idag var dag nummer 1 och jag lyckades med nästan allt jag hade tänkt mig. Jag var dock ordentligt trött så jag har slöat mig igenom större delen av dagen. Hade jag haft lite mer energi så hade jag nog orkat göra allt som ska göras innan söndag. Då är det dags för vårt inflyttningsfika med familjen. Ska nog bli bra det. Och helgen efter det kommer mamma och morfar ner.. Lite nervöst!

Nu är CSI slut. Jag som hade tänkt att jag skulle hunnit diska innan det var över men jag blev ju tydligen fast här en sväng och på msn.  Jaja, så kan det gå.. Ska ta tag i diskandet nu istället.. Sen blir det sängen. Åh va skönt att få sova igen.. Längtat efter det hela dagen :P

Ha det bra där ute! Sov gott.. Godnatt!

Karlstad-längtan

Idag är jag ledig vilket är väldigt skönt. Det är skönt att slippa ha något måste idag. Mina två mål för dagen är att vika tvätten och laga mat tills Tom kommer hem. Sov bort dagen till 12 så jag har inte kommit så långt med mina mål än..

Sitter här i soffan och tittar på tv. Våra bästa år, haha... tänk att det fortfarande sänds. Men det är ganska rogivande att följa ett sånt program. Missar man ett avsnitt har man egentligen inte missat nåt med tanke på att det tar veckor innan dom har kommit en dag fram i serien. I alla fall så sitter jag här och så tittade jag på lite bilder på en kompis blogg och så kände jag bara hur jag har en sån oerhörd längtan efter mina vänner. Alla utspridda över halva Sverige. Jessie i Karlskoga, Helge i Växjö, Harladsson i Kungälv, Marie i Stockholm etc... Ibland känns det då lite ensamt. Och här nere träffade jag bara exet och hans gäng förr men med tanke på att jag träffade Tom så föll det naturligt att inte umgås med dom längre. Med respekt för Tom.

Så som sagt, idag önskar jag att det hade varit jag och mina vänner samlade på bilderna jag såg. Jag önskar att jag lättare kunde ringa och höra om man ska ta en tur på stan. Jag blir tokig av att veta att så fort jag är hemma själv en dag så gör jag ingenting. Lämnar knappt lägenheten. Därför ska det bli väldigt skönt att Jessie kommer ner till midsommar. Underbart att få träffa henne lite. Senare ska jag också försöka ta en tur upp till Karlstad och eventuellt till Växjö och våldgästa Helge.

Funderar på om jag snart ska ta tag i dagen och vika den där tvätten och komma på vad vi ska äta idag och sen gå ut och gå en sväng. Det skulle nog göra mig gott även om inte vädret är det bästa. Det får nog igång mitt humör igen lite. För just nu så undrar jag ibland hur jag ska kunna stå ut med att bo här i all evighet. Egentligen borde jag kanske börja plugga för då skulle jag komma ut bland lite folk igen och det hade ju faktiskt inte varit helt fel men å andra sidan så känner jag att jag inte pallar att sätta mig med skolböckerna riktigt än. Fast jag kanske borde ha sökt till utbildningar under hösten. Då hade jag i alla fall haft möjligheten. Men kan ju alltid kolla upp vad som finns i början på nästa år. Har inte arbetssituationen ändrats så har jag ju egentligen ingenting att förlora på det.

Äsch nu får jag försöka se lite positivt på dagen. Ska ju till Ikea senare och det ska bli toppen. Vi har ett par saker till som behöver köpas  och då är Ikea det perfekta stället att åka till. Ska se om jag inte kan övertala Tom att åka och shoppa lite också när vi ändå är ute och åker. Om det så bara är en timme :) Wish me luck!

Nu ska jag ta tag i tvätten.. Ha en bra dag där ute!

Orkeslös

Ibland undrar jag vad som hänt med mig. Tycker jag blivit så orkeslös på senare tid. Som idag till exempel. Hade körlektion på morgonen och ska inte börja jobba förrän tre men orkar ändå inte ta tag i saker och verklikgen göra nåt idag. Det enda jag vill göra är att ligga och slappa i soffan. Inte ens solen lockar idag. Men men, man har väl kanske såna dagar ibland.

Ska iväg och jobba sen som sagt. Börjar bli lite jobbigt att inte ha fasta tider, speciellt nu när jag bor med Tom. Hade varit skönt att kunna planera lite mer än vad vi kan göra som det är nu.

Körlektoinen imorse gick bra men jag önskar att allt snart skulle klaffa så att jag kan ta det här kortet någon gång. Tycker jag hållt på länge men det blir väl så när jag inte kör nåt hemma utan enbart på körskolan. Men det går ju framåt om inte annat. Nästa gång blir det fickparkering tydligen. Bästa att ni ser upp med vart ni parkerar bilarna :P

Usch, nu sitter jag här hemma och längtar efter Tom, Vill bara bli omhållen och gosad med en liten stund. Alltid underbart med en varm och trygg famn :)

Nu ringde det i mobilen också så nu kilar jag. Ha det så bra!

Manikyr :)

Igår fick jag och Jenny manikyr av några elever som håller på att utbilda sig. Dom hade sitt slutprov i det igår så där fick vi sitta och bli ompysslade ett litet tag och få fina naglar. Jag som knappt har några naglar tänkte, shit vad ska dom tro om mina fingrar. Tänk om dom bara tittar på naglarna och tänker "Och vad ska vi göra med det här då?". Men dom kunde allt göra ganska mycket såg jag :) Och sen fick jag en fin mörklila färg på naglarna sen. Hade först tänkt mig nåt neutralt men Jenny och jag enades om att denna färgen faktiskt var ganska så fin så why not?

Så nu sitter jag här och knappar på datorn med mina lila toppar :) Fast jag är så avundsjuk på Jennys naglar. Åh så underbara dom blev! Det var så man ville titta på dom hela tiden.. Hon har långa naglar så dom fixade ju till det så fint och sen valde hon franskt istället för lack på det och det blev skitsnyggt rent ut sagt! Men snart har jag också långa naglar ;) Den 24e maj ska vi dit igen och då är det dags att bygga naglar, jippi!

Vad ska man ägna dagen åt idag då tro? Solen är ju uppe lite så en timme i den kanske inte skulle skada.. Om jag fick lite färg skulle jag bli väldigt glad faktiskt. Alltid trevligt när man ser lite somrig ut i början på sommaren. Att fräknarna kommer fram gör väldigt mycket. Sen blir det att jobba några timmar idag. Men det är en kort dag i posten så det är lugnt. Ska bli skönt att få komma hem och mysa med Tom sen lite. Jag hoppas vi kan se lite på tv och kramas lite i soffan. Så mysigt att ha honom nära.

Min lilla pärla har kommit hem nu också. Var och hämtade honom igår. Va lite nervös för hur det hela skulle gå men det har faktiskt gått väldigt bra. Han är så go mot mig så den lille och jag tror att han försöker vara det mot Tom också. Jag hoppas bara att Tom förösker ta emot det med lite vänlighet. Men det verkar faktiskt lite som de. Hur som helst så har det gått bra så här långt i alla fall och jag hoppas det fortsätter att göra det.

Nu ska jag kila iväg och göra mig iordning så jag kan göra nåt utav den här dagen. Inte kan jag bara sitta framför en dator i tre timmar till. Det blir man ju inte brun av..

Ha det gott där ute!

Lyckad kväll!

Igår var det en strålande kväll :) Först blev det förfestande med lite folk här hos oss och sen bar det av ner till öltältet.. (Bonnamarknad här ju). Där träffade jag på Linda med pojk och snackade. Mycket trevligt. Tom fick syn på Anna och begav sig snabbt bort dit medan jag stannade och snackade lite skit med Linda, Jenny och Elin. Lite senare på kvällen hamnade vi på kockarna. Väldigt trevligt där också men oj så många man känner igen. Och dom verkar känna igen mig också. En kund kom till och med fram och hälsade genom att säga "Är det inte snabbköpskassörskan?) På ett sätt lite pinsamt men ändå trevligt att dom klarar av att säga hej utanför handlandet. Sen lyckades jag hamna med tre tjejer till inne på toa. Fråga mig inte hur det gick till. Jag stod bara och höll Jenny sällskap i toakön och så började hon snacka med en av tjejerna där och sen helt plötsligt var vi inne på toa alla fyra och snackade. Jag som bara skulle hålla henne sällskap utanför :S Weird, men det gick bra.
Sen blev det lite mer snackande och störande på folk. Såg en hel del människor som inte står så högt hos mig, men egentligen, vem är jag att döma? 
Efter ett tag bar det iväg hemåt men utanför porten hem till oss stod vi säkert i nästan en timme och bara pratade innan vår lilla grupp delade på sig. Upp och äta en macka och sen i säng.

Klockan ringde sen imorse och tvingade mig att gå upp och sortera tvätt, dags för tvättstugan. Pust och stånk och hej och hå, sen var det äntligen klart. Sen blev det att bygga tv-bänk vilket gick fantastiskt bra. Även våra vägghyllor blev jättebra, men där får Tom ta till sig större delen av äran.. hehe. Jag hjälpte mest till med att rita kryss vart hålen skulle vara :P 

Så nu är det inte så mycket kvar i lägenheten. Stereon ska bort och mattan ska rullas ut, sen är det så gott som klart. Vilken lycka! Och inom kort kommer även min lilla pärla till hemmet, ska bli mysigt :)

Btw. jag köpte en bubbla av Josefina i Blomsterhörnan för inte så länge sen. Eller ja, jag kallar den för bubbla. Det är en glasformad skål formad som ett äpple med liknande kaktusväxter i sig. Jag trodde jag hade gjort ett dumt köp eftersom jag inte kunde komma på vart jag skulle ha den. Kändes som om det inte fanns någonstans att göra av den men nu äntligen har den fått sin plats bredvid tvn. Och va bra det blev!

Mycket intressant har jag inte att skriva om för tillfället.. Någon dag kommer det säkert. Hoppas ni har det bra där ute..

Sambo

Vem kunde tro att jag redan vid 19 års ålder skulle vara sambo? Det är jätteroligt men samtidigt lite skrämmande också.. Två viljor ska bli en och det krävs en del kompromissande. Oftast går det väldigt bra men eftersom både Tom och jag är ganska envisa så tar det ibland sin lilla tid.

Just nu sitter jag själv här hemma. Tom är nere och tar några öl med Anna. Önskar jag kunde stannat längre men jag ska upp tidigt imorgon och jobba. Sen är jag ledig till tisdag så det blir imorgonkväll som festande gäller för min del. Ska bli väldigt roligt faktiskt :) Jag hoppas att det blir mer lyckat än denna kvällen. Jag kände mig väldigt obekväm hela tiden så jag visste knappt hur jag skulle reagera i olika situationer. Jag kan bara säga som så att jag är lättad över att ha Jessie som alltid lyssnar :) Skönt att ha någon att prata med när man skulle gå hem på egen hand.

Jaha, vad mer finns det att säga idag? Känner mig lite ensam idag och lite vilsen på nåt sätt men det brukar ju försvinna. Skulle behöva lite kärlek och omtanke nu men det får väl vänta tills Tom känner för att komma hem. Tomt här utan honom...

Btw, teorin är klar nu! En bra bit på väg i alla fall.

Sova blir det nu i alla fall.. Ha det gott där ute!

Varför sa du inte ens: Skicka ett sms när du kommit hem så jag vet att du är hemma.?


RSS 2.0