Shopping

Idag bar det av in till Lund för lite shopping. Var ute efter ett par byxor att träna i då jag mestadels har mjukisbyxor i graderoben och det blir på tok för varmt och tungt att träna i. Började inne på Stadium och hade sån tur att jag köpte första paret jag provade. Det var precis såna som jag ville ha :)

Fortsatte runt i lite i stan och hamnade på Vero Moda där jag köpte en svart- och grårandig tunika som påminner om en skjorta. Var lite skeptisk till en början men på nåt vis var den jättebra och nu är jag störtkär i den!
Försökte mig också på att hitta några jeansleggins utan resultat tyvärr.. Får försöka på nytt till helgen kanske.
Hade varit lite kul att hitta något nytt festplagg också när jag ändå är igång då det är dags för fest på lördag..

På tal om kläder så lovade jag ju att visa den svarta klänningen jag köpte på Rhodos. Här har vi den:


Ska fixa ett inlägg med lite smått och gott från rhodos.. det är bara orken som fattas nu :P
Ha det så bra!

Vissa dagar är jobbigare än andra

Dagen på jobbet idag har varit hemsk rent ut sagt.. Kunderna har mestadels varit vänliga så det är inte det. Jag har nog väldigt svårt att sätta fingret på vad som egentligen gjorde det jobbigt men jag vet att jag under förmiddagen fick en kommentar som på tonläget lät som att jag inte gjorde nåt. Det gjorde mig lite irriterad eftersom jag var mitt uppe i en sak. Jobbade¨på lite extra efter det men ska jag vara ärlig så känns det som att jag har tappat lite av min "go" på jobbet. Bra service och vänligheten mot kunderna är det absolut inget fel på men när det gäller annat så har jag tappat mycket energi. Tror visserligen att det har mycket att göra med ombyggnaden och att hela butiken känns som en byggarbetsplats. Det låter här och dundrar där. Tusen frågor från kunderna om vart saker och ting finns och det är knappt så vi vet själva. Så snabbt sker förändringarna. Inget känns organiserat på lagret vilket gör att man inte har en aning om var man ska börja när man väl har tid till att dra i det. Längtar till slutet på november då allt sägs vara klart.

Jag skulle egentligen kanske stuckit och tränat lite efter jobbet idag men eftersom jag tyckte dagen hade varit hemsk så ville jag bara hem. Hamnade istället framför tvn med lite godis, va hemskt egentligen! Nåja, det finns fler dagar att träna på..

Spenderade kvällen hos pappa framför Idol. Lite roligt att titta på tycker jag men pratade nog mer än vad jag koncentrerade mig på programmet. Jag värdesätter verkligen tiden med min familj på ett helt annat sätt nu. Ibland kan jag få sån enorm pappa-längtan. Tur att dom bara bor en liten bit härifrån :)

Nu ska jag slappa lite till framför tvn innan jag ska krypa ner bredvid sambon som redan trynar gott i sängen (han sov i soffan när jag kom hem). Hoppas ni har haft en trevligare dag än mig!
Ciao


Long time no see.. I'm back!

Hej på er där ute!

Nu har jag lyckats hämta nya krafter för att skriva igen.. Tänk att hela sommaren har försvunnit sen jag skrev här sist!

Så vad har jag gjort under dessa månaderna tro? Jag väljer att fokusera på det positiva..
Jag har mestadels jobbat tycker jag och vardagarna har rullat på bra. Lite semester blev det under sommaren som spenderades i Karlstad och Stockholm. Kul att komma hemifrån lite även om jag har tyckt att det har varit väldigt skönt att spendera vissa lediga dagar slappandes i soffan eller i solen :)
För lite mer än en vecka sen kom jag hem från Rhodos. Vilken underbar resa det blev! Det är jättefint där och oj så mycket det fanns att se! Spenderade två veckor där med sambo och ett par vänner. Grekerna ska ha cred för att inte försöka dra in en i alla affärer man går förbi som det brukar vara på de flesta turistorterna. På Rhodos var det endast restaurangerna som drog i en, i övrigt var man lämnad ifred tills dess att man ville ha hjälp eller så. Ett stort + där tycker jag! Vi kommer säkerligen åka tillbaka för att utforska dom delar av ön som vi inte hann med denna gången.

Jag har också lyckats förälska mig i Twilight under den här perioden vilket förvånade mig totalt. Jag var mycket skeptisk till filmen men efter att ha sett den var jag helt såld vilket då resulterade i att jag köpte alla böckerna och läste varenda lediga stund jag hade under dagen. Tänk att man kan bli så fängslad av både film och bok. Ser fram emot 20e november då New Moon kommer på bio!

Shit, vad har jag egentligen gjort om dagarna? Tycker inte att jag har några större positiva saker att berätta om. Kan ju bara slänga in att tårtan jag gjorde blev god. Den hamnade i lunchrummet på jobbet och det var uppskattat. Systeryster ville gärna ha en sån på sin födelsedag så vi får väl se vad jag kan ordna :)

Jag ska försöka lägga in lite bilder från Rhodos någon dag. Än så länge ligger dom på den andra datorn och jag har inte orkat föra över dom hit än. Får bli en annan dag :) Då ska ni även få se min underbara svarta klänning som jag köpte där nere, I just love it!

Nåja, en liten uppdatering om vad som händer i mitt liv i alla fall.. Jag hoppas att jag kommer att ha ork och energi att skriva lite oftare nu. Om inte annat så känns det som att jag kan skriva igen. Ni kan inte ana hur många gånger jag har försökt men det har bara inte gått.. det har bara spärrats för mig varje gång. Precis som om jag blir helt tom i huvudet.. jättesvårt att förklara men som sagt, ett tappert försök idag och helt plötsligt känns det som om hindret har försvunnit, om inte helt så i alla fall tillfälligt.

Ha det så bra där ute! Var rädda om varandra.. ta vara på all tid ni kan och skiljs inte som ovänner!
Kram på er

RSS 2.0