Bröllop och Körkort!

Den senaste veckan har faktiskt varit helt toppen. Visst finns det vissa dagar då det går upp och ner men jag måste säga att dom bättre dagarna verkligen har vägt över de lite sämre. I fredags var jag iväg på bröllop :) Pappa och Lotta gifte sig hemma i deras trädgård. En fin lite borglig cermoni med de närmaste. Det var verkligen ett bröllop i deras stil så jag tror att alla var nöjda :) Det roliga var att jag också fick stå för tårtorna! Dom hade frågat mig om jag ville göra dom och det var ju inget snack om det.. Det var något jag verkligen såg fram emot och något som verkligen höll på att gå i kras. Min chef kunde först inte ge mig ledigt ens på bröllopet så det blev lite kompromissande att jag var tvungen att komma ner och räkna på den stora dagen för att sen få gå hem men att vara ledig dagen innan gick inte alls så tårtbaket höll jag på med till halv fyra på morgonen kvällen/natten/morgonen innan bröllopet. Oj så trött jag var sen!


Jag skulle egentligen ha gjort en våningstårta och en vanlig men då tiden var så knapp och jag aldrig gjort en bröllopstårta tidigare så valde jag att gå på det säkra före det osäkra så det blev tre vanliga tårtor :) Det blev mango-passionsmousse på det översta lagret, mörk chokladmousse på det andra och slutligen vaniljkräm på det understa. Gottit och alla var nöjda!




Så nu till det enormt viktiga för dagen... Jag har fått körkort nu!! Hade min uppkörning imorse och den varade väl inte mer än max 25 minuter och sen var det klart. Jag var enormt lättad att jag blev godkänd.. Jag som hade varit så enormt nervös! Men det kändes bra under körningen och "kontrollanten" var en ganska avslappnad man så jag kände mig ganska bekväm i situationen ändå. Eftersom uppkörningen gick bra så har jag varit ute på vägarna och kört lite med Tom idag. Han skulle ändå ut till MediaMarkt och köpa en ny digitalkamera så då fick ju jag agera chaufför och sen lite modell/testkanin i bilen på väg hem. Vilken bra dag!

Nej, nu får det bli att ägna Tom lite tid.. Han ska snart upp till Norrköping och då blir det lite ensamt i några dagar. Lite tråkigt men han får väl igen mer eller mindre för jag åker upp till Karlstad i samband med att han kommer hem :P


Ha det så bra där ute!


RSS 2.0