Dags igen..

Tänka sig att jag lyckades få med två inlägg på en och samma dag. Har nog inte hänt tidigare :P

Brunnen blev kollad i alla fall. Efter att dom fixat och donat en stund i badrummet (det lät ungefär som om dom skulle riva det) så tittade jag in och vad ser jag?! Vatten, vatten, vatten, vatten och en massa vatten på större delen av golvet runt badkaret men det var ju inte det som var det värsta utan det var alldeles svart! Kände mig lite äcklad av synen och avloppslukten så bestämde mig ganska omgående för att spendera resterande tid i köket med dom gjorde klart. Tyvärr var det ju Tom som fick städa upp efter dom sen då jag var tvungen att kila iväg till jobbet.

På tal om jobbet.. hade inte alls lust att gå dit idag. Tårarna hade bara sprutat ut större delen av dagen så jag kände mig inte så jättepigg på att gå och jobba helt rödgråten men det gick. Tog det ganska lugnt och sakta med säkert började jag känna mig lite bättre till mods även om allt fortfarande gnager inom mig och jag inte fått någon klarhet i det hela än.

Jag ska nog göra ett försök till att sova nu. Känns som att det nog behövs. Ny dag imorgon vilket innebär att jag måste ta nya krafter tills det här är över. Sen när allt är lugnt och säkert igen så ska jag slappna av och känna mig lyckligare än någonsin. Tills dess håller jag mig till en dag i taget.

Ha det gott där ute!

Jobbiga dagar

Jag har precis avslutat ett samtal med Haraldsson. Tacka vet jag vänner som alltid ställer upp :) Jag har blivit enormt stöttad vilket jag verkligen behövde nu. De senaste dagarna har varit jättejobbiga och jag har inte vetat vad kunnat göra för att få saker att bli så mycket bättre.. Jag hoppas det snart blir mycket mycket bättre igen.

Nu kommer det ett par killar för att kolla brunnen i badrummet. Måste kila!


Allt gick bra

Gårdagen gick jättebra faktiskt :) Roligt att få hem lite folk här. Först blev det lite mackor med gottit pålägg och efter det kakor och tårta. Fuskade med att köpa färdiga kakor denna gången men tårtan stod jag för. Blev en gräddtårta med blåbär kan man väl säga. Vaniljkräm i botten, blåbärsmousse och sen grädde på det med blåbär som dekoration i mitten. Den blev faktiskt väldigt lyckad, eller båda rättare sagt för jag gjorde två. Tyvärr fick vi en hel tårta över så det bar iväg ner till jobbet idag där jag lämnade den. Eftersom så många har "tjatat" efter tårta och annat jag kan baka så lär väl många bli nöjda :)

Bjöd hit pappa, Lotta och Fia på middag idag. Blev curryfräs med ris och det verkade bli uppskattat :) Skönt för dom att slippa laga mat efter jobbet. Jag har varit ledig hela dagen så för mig var det ju inga problem, bara kul med lite sällskap. Tom är inte hemma ikväll heller ... Kommer knappt ihåg när vi åt tillsammans senast. Men men, snart så är han nog hemma lite mer på kvällarna.

För att komma till något lite tråkigare; min cykel har blivit stulen. Tack för den!!!

Och tillbaka till det roliga. Det är bestämt att det blir Ullared om ett par veckor. Roligt roligt :) Blir en del julklappsshoppande skulle jag tro och sen ska jag försöka hitta lite julgrejer till lägenheten. Kul att få dekorera sitt eget hem för första gången.. Ska bli lite spännande att se hur julen blir i år.

Jaha och sen till den känslomässiga biten då. Ibland undrar jag varför sånt som hänt förr inte bara kan försvinna. Varför ska det ploppa upp i tankarna när man minst anar det? Jag vet att jag tänker på tok för mycket för mitt eget bästa. Jag undrar egentligen vad jag skulle kunna göra för att minska på det. Vad jag kan sysselsätta mig med för att tankarna inte ska fladdra omkring.
Nej, jag borde nog inte gå ner i det negativa här. Det är klart det händer mycket positivt men dagen har inte varit helt på topp. Önskar verkligen att det snart kommer en sån där dag då inget går fel utan allt bara flyter på.

Jag ska nog återgå till att kolla lite på tv. Eller börja läsa min nya bok kanske :) Ett bad, med lite ljus, och en bra bok.. det är ju faktiskt inte helt fel. Får se om jag orkar ge mig in på det.. tar evighet att tömma vattnet sen. Vi har problem med avloppet :S På tal om det så måste jag ringa och boka tid med dom som ska komma och kolla det.. Blir nog bra det.

Ha det så bra där ute!

Jag lyckades..

.. med att göra om bloggen lite. Kul att få pyssla omkring med det lite men än är det inte helt som jag vill men helt klart lite bättre :) Bilden är från Marmaris.. Ni ska bara veta hur mycket jag längtar tillbaka dit! Drömde om Marmaris för nån natt sen och jag saknade det så enormt när jag sen vaknade och insåg att jag var hemma. Tänk att man kan trivas så bra på en plats :) Ska se om det blir nån mer resa dit i framtiden. Får försöka övertala Tom!

De senaste dagarna har varit riktigt jobbiga om jag ska vara ärlig. Det känns som att jag inte har nåt direkt liv. Allt står stilla och jag jobbar hela tiden känns det som. Det roliga är att jag jobbar inte många timmar egentligen, har korta pass och allt det där men det är ju det att de är utspridda på nästan varje dag i veckan och när jag är ledig så är det bara en dag och sen på det igen. Kommer knappt ihåg när jag hade ledigt två dagar i rad. Men men, jag ska inte klaga.. finns dom som inte ens har ett jobb att gå till så det är klart att jag är glad för mina tider.

Sen är jag så stolt över mig själv.. Jag har sett en skräckfilm på bio utan pojkvän att klänga på! I did it! Trodde jag aldrig jag skulle våga mig på men men, jag klarade mig mycket bra. Såg Saw 5. Äcklig värre precis som dom andra antar jag. Har bara sett ettan innan och den var ju vidrig. Trots att jag inte sett dom där emellan så måste jag säga att jag hängde med väldigt bra i den senaste. Det var väldigt lätt att hänga med. 

Sen har vi nästa uppdatering.. Jag ska fira min födelsedag i lååångt efterskott nu. På söndag kommer Toms släkt för att fira min så efter jobbet imorgon blir det tårtbak. Blir två gräddtårtor med blåbär :) Ska se om dom blir bra så jag kan ta en bild och lägga upp här sen :)

Nu får det nog bära av till sängen. Ska upp tidigt och jobba imorgon. Känns inge vidare när alla andra är ute och festar ikväll men thats life! Om några helger är det dags för mig att komma ut lite också!

Ha det gott där ute!

RSS 2.0