Måndag

Idag skulle farfar ha fyllt 65 så jag har varit till minneslunden med pappa och farmor och satt lite blommor. När man är där tänker man ju alltid på dom som gått bort. Vilka tomrum dom lämnar efter sig.. Saknad.

Jobbade sen.. Hade ett kort pass som bara rusade fram idag tycker jag.
Är hemma själv nu en stund. Tom gick en sväng till en kompis. Ska försöka slappna av med en bok tänkte jag. Skönt att tänka på lite annat.

Jessie kommer inte ner nu när det var tänkt vilket är jättetråkigt. Hade laddat för en superhelg men det får bli en annan gång istället.. Fast hon missar ju min snygga cowgirl utstyrsel till maskeraden på lördag :P

Boken kallar,
ha de!

Dead by April

Igår var jag och såg Dead by April på KB. Dom var jävligt bra!
när dom väl kom upp på scenen vill säga...

Insläppet var 19 och sen var det två(!) förband så dead by april satte igång först vid 22 men oj så bra dom var :)
Dock var en ur bandet sjuk men det fixade dom ändå :)

Dagen idag blir slapp fram till tre då det är dags att jobba igen. Kvällen spenderas på jobbet och sen i lugn och ro framför tvn när jag kommer hem skulle jag tro.. 

Take care!
 


Bokat!

Biljetter till New Moon är nu bokade :)
Det blir midnattsvisningen vilket innebär att Twilight visas först och följs sen av New Moon!
Det kommer att bli en toppenkväll!

Umgicks med dubbel-J igår och spelade galenpanna hela kvällen. Kom hem först runt ett så försökt sova ut lite idag. Ska göra mig iordning nu så jag kanske jag kan ta en promenad innan jobbet sen :)

Ha de!

Synundersökning

Hittade inte mycket när jag var iväg och shoppade med tjejerna men det blev en trevlig dag i Lund :)
Tittade lite i butikerna och tog oss en fika på Espresso House.
Jag shoppade med mig två par örhängen från Glitter och var helnöjd med det även om det inte blev varken maskeradkläder eller present. Tog av ena örhänget så ni får se det här :)

Efter ett misslyckat försök i Lund begav jag mig därför av till Burlöv Center igår där jag faktiskt lyckades hitta en fin present till dopet :) Hoppas dom blir nöjda!

Gick även förbi Synoptik där dom erbjöd gratis synundersökning utanför. Jag som själv har märkt att jag ser lite sämre på långt håll tog chansen och ställde mig i den lilla kö som började bildas. Efter den snabba undersökningen där sa dom att jag hade nåt litet synfel och ett brytningsfel så om jag ville kunde jag boka en tid hos optikern inne i butiken för en mer utförlig undersökning utan kostnad. Så det gjorde jag och kom in ca 20 min senare. Jo, som jag misstänkt så är jag lite närsynt så hon rådde mig att skaffa ett par glasögon som jag kunde använda vid tv-tittande, bilkörning (även om mitt resultat är godkänt för bilkörning utan) och för andra stunder då jag vet att jag kommer anstränga ögonen vid långt avstånd. När jag läser eller sitter vid datorn så behöver jag dom inte.

Det var ganska skönt att ändå få bekräftat det jag själv misstänkte och oj vilken skillnad det blev när jag fick prova glas med min styrka.. Så idag var jag åter tillbaka i butiken och beställde ett par glasögon, ser fram emot att få dom om ca två veckor! Spännande :)

Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite.. Ska ut på långpromenad med tjejerna imorgon och kolla lite mer inför maskeraderna som är inom kort :)
Take care!


Shopping

Sitter och väntar på tjejerna.. Vi ska iväg och shoppa lite i Lund :)
Jag ska försöka hitta ett par vingar och en gloria inför en maskerad om ett par helger. Ska även försöka hitta något fint att ha på mig på dopet som är samma helg. Jag ska bli gudmor! eller fadder som det heter numera..

När jag kommer hem ska jag se om jag hinner fixa pappas present innan det är dags att gå och jobba. Har en jättekort tid idag som nästan anses lite lyxig i mina ögon, haha.

Nu ska jag fixa lite smått innan tjejerna dyker upp,
ha de gott!

Dead by april

Japp, det blir det den 24e oktober.
Ska med systeryster, hennes kompis och en kollega för att se dom i Malmö. Ska bli jätteroligt :)

Har även bokat biljetter till Magnus Betnér i februari.
Har massa roligt att se fram emot nu ju :)

Det är även premiär av New Moon i november så då blir det tjejkväll och massa Twilighttrams, wohoo! ;)


Jag måste också berätta att jag gjorde en tårta i lördags. Jag bara fick en känsla av att "nu är det dags" så jag tror kanske att hindret även där är borta. Tyvärr blev jag enormt missnöjd med utseendet av tårtan denna gången så därför var det endast Tom och jag som fick smaka och smaken var det absolut inget fel på men men..
det får bli en ny lite finare om inte alltför kort tid :)

Nu ska jag sova lite och ladda inför jobbet imorgon.


RSS 2.0