Det rullar på..

Min lilla pärla blev bra, det var urinvägsinfektion så det var ju lätt att göra någonting åt det som tur var. Men han är helt kal på magen nu. Dom fick raka bort allt hår inför ultraljudet och det är så sött så sött.. Han tycker väl iofs att det är mindre roligt, lite av hans manlighet försvann kanske :P

Håller på att laga mat nu, väntar på att vattnet ska börja koka så jag kan slänga ner spaghettin. Blir bara spaghetti med köttfärssås idag. Inget krångel här inte. Går lagom fort och passar lagom en dag som denna, Jag jobbar kväll och Tom skulle iväg på lite annat så lika bra att göra maten klar.

Annars händer inte mycket. Jag börjar undra lite över när mitt liv stannade. Känns som att det inte händer någonting speciellt just nu. Man jobbar, lagar mat, städar, ser film, träffar nån kompis, sover, jobbar, lagar mat.. etc. Men det är väl klart att det inte alltid kan hända saker. Men det skulle vara skönt att åka upp till Jessie en sväng. Skulle nog behöva få träffa lite vänner.. mina vänner då. Toms vänner här nere träffar vi ju titt som tätt :)

Receptionistutbildning har börjat nu också. Så roligt! Vi är bara två stycken och den andra tjejen heter också Linn. Det var verkligen intressant nu när jag var dit. Ser fram emot nästa gång vilket blir i november. Förhoppningsvis får Tom ledigt så han följer med upp och då blir det även stopp i Ullared. Wohoo!

Nej, nu ska jag nog försöka se till att maten blir klar, ha de!


En liten bild på lilla vackra får vi med här också :)

Lilla Wayne

Helt otroligt egentligen.. precis när min lilla pärla blivit frisk och man är glad för att det inte var värre en än lunginflammation så börjar vi misstänka djurvärldens form av njursten. Han har lite problem med läckage hörde jag och sen kunde han visst inte heller gå på lådan så mycket. Så det bär nog av till veterinären ytterligare en gång..
Förra gången han blev sjuk visste vi inte vart det var på väg. Han var verkligen jättedålig och fick tillbringa en hel helg på djursjukhuset, då var det oro kan jag säga. Vi får väl se hur det blir nu.. Hoppas att det inte är nåt farligt i alla fall. Jag är enormt glad för att han är försäkrad i alla fall för det kostar ju en hel del tyvärr :( Ska få tillbaka mina pengar från förra gången han var inne men på nåt vis verkar mina pengar ha kommit bort i systemet just nu. Dom har lämnat dom men finns inte på mitt konto typ så jag vet inte vad som händer. Sitter och väntar på att dom ska ringa tillbaka nu.. Hoppas dom kommer med nåt bra för det är ändå 4000kr som kommer behövas ifall han åker in igen..

Sen har ju jag lyckats dra på mig salmonella i Turkiet tydligen, det var ju en väldigt rolig nyhet. Som tur är kan jag fortfarande jobba så länge jag håller mig ifrån de öppna livsmedlena så att säga och dom har jag ju ingen kontakt med varken i kassan eller posten så det är ju väldigt positivt.. Hade varit jättetråkigt om jag blivit sjukskriven nu.
På tal om jobbet så bär det snart av ner dit.. Har en ganska kort dag faktiskt men det är väl skönt det med :)

Nu ska lägga mig och läsa i väntan på att dom ringer tillbaka.. vilken tid det tar!

Hej och hå!

Det var värst vad tiden bara springer iväg.. Det är riktigt längesen jag skrev här nu och oj vad det har hänt mycket sen dess! Får ta en snabb uppdatering här :)


Vi kan väl börja med att säga att jag har fyllt 20 år nu! Det är ju inte helt fel.. Har inte haft något direkt firande av det än i alla fall. Istället spenderade jag min stora dag på stranden i Marmaris :) Helt underbart.. Kunde inte ha blivit bättre! Jag fick fira min dag på en av de vackraste platser som jag känner till, ni kan tro att jag mådde bra! Fick äta mat på min favoritrestaurang där nere (O´ Yes) och sen blev det en favoritdrinken (Lambada) på en av barerna som jag tycker bäst om (Sea Side).

Turkiet var lyckat i övrigt också, träffade Lina lite också som hade åkt ner där på egen hand. Det var bara jag och Tom annars men vissa kvällar spenderade vi på Sea Side med Lina. 

När jag kom hem fick jag däremot väldigt tråkiga besked. Min farfar hade gått bort under veckan som jag var bortrest. Vi visste att det var på gång men vi trodde aldrig att det skulle gå så fort som det faktiskt gjorde. Han fick i alla fall vara hemma hela tiden vilket jag tror att han uppskattade. Snart dags för begravning igen vilket kommer åter igen bli väldigt väldigt jobbigt. Jag hoppas att det slutar snart. Det blir tredje begravningen på vad jag tycker är ganska kort tid ändå.. Först gamlamormor, sen mormor och nu farfar. När ska det här sluta? Tyvärr sägs det ju att en begravning ofta följs av två till eller nåt sånt. Men jag tycker nog att både jag och min familj har lidit ganska mycket på kort tid och det vore väldigt skönt om vi kunde få samla oss och bearbeta nu i lugn och ro ett tag utan att något nytt drastiskt ska hända..

För att åter igen vända till något mer positivt så börjar jag en receptionistutbildning på torsdag.. Ska bli roligt men det är klart att det är lite nervöst. Den är på distans och förlagd i Göteborg, men det ska säkert gå bra :) Nu ska jag bara komma överrens med mig själv om jag ska köra upp själv eller om jag ska ta tåg och buss. Lutar åt det senare alternativet. 

Vad sägs om lite foton från min lyckade resa?  

 

Kommer nog fler bilder inom kort :)

Nu ska jag och älsklingen iväg till Ikea!


RSS 2.0