Det skulle inte varit en vanlig dag..

Idag skulle det varit mammas födelsedag. Hon skulle blivit 55 och jag skulle fått krama om och säga grattis men istället fick hon många extra tankar och en fin blombukett på minneslunden. Alltid i mina tankar, alltid i mitt hjärta.

Under dagen fixade jag min halloween outfit och handlade det som behövdes till kvällen som spenderades med familjen. Jag bjöd hem dom på mat och kollade idol och åt popcorn. En mycket mysig kväll med andra ord :)



Take me back, please take me back!

Turkiet! Ett land som verkligen har fångat mitt hjärta.
Jag har varit hemma en månad nu sen min senaste resa dit i september och det känns som en evighet!
När jag är där får jag ett par veckor av ett lite lättare liv. Fly verkligheten kanske man kan kalla det, men samtidigt vill jag inte det eftersom allt som är där också är verklighet som jag inte vill se som fantasi. Det känns nästan lite som att komma hem när jag landar i Turkiet.

Denna gången kom jag även iväg till Pamukkale och vilken syn! Ingen bild jag tog gör det ens det minsta rättvisa. Det är så vackert och att stå där i solen och titta ut över de vita klipporna är ren njutning! En upplevelse jag skulle vilja dela med så många som möjligt. Tro mig, det är värd varenda minut av den långa resan dit!


RSS 2.0