Mitt halsband

Jag blir tokig!

Jag har letat efter mitt underbara halsband som jag fick av Tom på Alla Hjärtans Dag sen innan påsk och jag kan bara inte hitta det.. Jag börjar snart undra om det på allvar finns en liten tomte här som gömmer saker för mig. Just detta halsband hade jag gärna velat att han la tillbaka där han hittade det i så fall. Det är så tomt runt halsen.

I övrigt ska jag packa ner lite av rummet idag. Snart dags för flytt ju :) Det ska bli väldigt roligt.. Jag och Tom i en egen liten lya!

Yes!

Detta börjar nog gå min väg i alla fall :)
Tom och jag får lägenhet nästa vecka, vilken underbar lycka! Så denna veckan har gått åt till en hel del shoppande. Efter många om och men hittade vi en soffa vi båda tyckte om. Så glad för den så :)
Sen blev det storshopping på Ikea, 1500:- borta i ett nafs på grejer bara till köket! Men snart har vi allt vi behöver. Det är inte mycket kvar nu faktiskt. En besticklåda, duschdraperi och stång till det.. ehm.. två vitrinskåp vi är förälskade i. Jaa, det är inte mycket mer än så. Jo iofs, all mat som ska handlas. Men i möbelväg så är allt snart klart. Tänk när allt är klart sen, va fint det ska bli! Underbara tanke.

Var nere i källaren igår och packade iordning allt som ska med upp till lägenheten. Sånt som ska stå i källaren eller som ska slängas får stå kvar i pappas källare så länge så är det lättare för mig att rensa ur det en vacker dag. Tråkigt men ett måste.

Vad händer i övrigt då tro? Jag jobbar och står i ganska så mycket ändå. Efter många om och men så fick jag äntligen mitt anställningsbevis men det sträcker sig bara till augusti så det är väl en chansning jag och Tom tar nu men det ska nog lösa sig.. tror inte det blir problem med jobb för mig på Ica då. Alltid någon som har semester eller som är sjuk. Men vi får väl se.. augusti är det ett tag kvar till. Resa på min födelsedag får jag väl visserligen glömma men det ska nog ordna sig. Jag vill ju egentligen inte vara hemma då.

Nej, nu ska jag försöka göra mig iordning lite. Har inte kommit så långt än. Har suttit och sökt lite jobb. Men om jag blir klar snart så ska fakiskt Wayne få komma ut på en lite promenix i trädgården idag. Han skulle nog tycka det var skönt att få komma ut lite..

Ha de gott!

RSS 2.0