Ensamt

Sa precis hejdå till Tom som ska iväg och hjälpa en kompis att flytta. Jag börjar jobba tre och han hinner nog inte hem innan dess så det blir ytterligare en dag vi inte hinner ses så mycket. Känns lite tråkigt måste jag säga för jag hade verkligen hoppats på att han och jag kunde göra något idag. Åka iväg och shoppa lite, ta en promenad tillsammans, ja egentligen vad som helst så länge han var med mig. Känner mig faktiskt lite nere nu efter han har gått men jag får väl ta tag i allt här hemma inför imorgon då pappa, lotta och farmor kommer för att fira toms födelsedag. Inte ens det har han någon åsikt om så det börjar ju kännas som att det kan kvitta just nu. Det är inte roligt när alla firanden och hitta-på-saker ska hänga på mig. Jag menar, vi är väl två som kan planera? Bara förslag på mat hade underlättat ibland..
Jag ska väl inte klaga alltför mycket men jag blev faktiskt lite ledsen idag.

Jag ska ta en dusch snart och sen är det bara att börja städa här. Ska plocka undan allt som ligger framme, hänga tvätt och diska. Hade även tänkt försöka ta mig en promenad men vi får väl se vad jag hinner med nu. Bara fyra timmar kvar till jag börjar ju. Ser nu när jag sitter här att blommorna nog behöver lite vatten också.. dom ser lite hängiga ut.

Jaja, men ni får ha det så bra där ute!
Cito

Jag fuskade..

Igår fuskade jag med min dagliga promenad, jag hoppade över den. Jag hade en riktigt jobbig morgon och energin var som bortblåst. Det var med nöd och näppe som jag ens tog mig ut och handlade. Jag har varit så enormt ledsen men idag ska jag försöka att ta min promenad och se om jag kan bli lite piggare av lite luft. Måste ändå hämta cykeln hos pappa och rulla bort den till Toms föräldrar så han kan göra iordning den ikväll. Sen måste jag också handla nån mat idag, vet inte alls vad jag är sugen på.

Hur som helst, Arvingarna var verkligen bra i onsdags och jag är glad att jag åkte dit och såg dom. Det gjorde min kväll bra men tyvärr skulle ju det krossas igår. Får försöka tänka tillbaka på den kvällen istället och ta fram precis hur jag mådde då.

Jag vet att det är tillåtet att må dåligt, jag vet det så väl.. men någonstans tröttnar jag på det och på varför jag blir det. Den största anledningen är nog just varför för jag vet att jag kan påverka det lite själv men det är så svårt att ta ett sånt steg att jag drar mig för det. Jag vet ju inte ritkigt hur jag ska handskas med det längre..

Hur som helst, jag ska bara hoppa in i en dusch nu så ska jag gå iväg till pappa sen.

Ha de!

Arvingarna

När jag hade rast idag på jobbet fick jag ett sms med ett tips om att Arvingarna skulle spela i Malmö ikväll. Då det var mina barndomsidoler så ville jag iväg och kolla på dom. Sagt och gjort så fick jag med mig Jessica och Jenny och har därför precis kommit hem därifrån :) Det var riktigt bra faktiskt och några låtar kunde man ju allt sjunga med till :) Jenny följde väl mest med som stöd och roades av folket runt omkring mer än vad hon roades av musiken.

Blev en riktigt bra avslutning på kvällen och jag berättar kanske lite mer om det imorgon!

Natti natti,
Cito

Knack knack, prassel..

Allt går bra.. har hållt mig ifrån onyttigheter och tagit mina promenader som sagt. Idag är det dags igen. Igår var det lite jobbigt när jag jobbade för jag var så otroligt sugen på chokladbollar och dom finns ju bara runt hörnet när man sitter i kassan men det gick bra.

Vaknade idag av att det knackade någonstans och sen att det prasslade typ. Trodde först att Tom hade kommit hem igen men det hade han ju inte. Vet fortfarande inte vart det kom ifrån men chansar på lägenheten under. Kollade ut genom fönstret och såg nån bil där det kom ut en kille klädd i arbetarbyxor så tippar på att det var han som fixade nåt i nån lägenhet här. Lite läskigt ändå när det låter som om det är i ens egen lägenhet. Det lät nästan om om nån var i köket men tack och lov så var jag ensam :)

Hade massa konstiga drömmar i natt också.. hmm, undrar vad dom betyder?

Ha det så bra!
Cito

Promenad

Har precis kommit hem från en halvtimmes promenad. Känner mig jätteduktig och jag måste säga att jag är mycket mer motiverad till att gå och äta rätt nu när jag vet att det är en resa inbokad. Innan resan borde jag ändå ha nått dit jag vill och tar jag en sån här promenad varje dag så kommer det säkert gå vägen :) Igår blev det dubbla promenader. En där jag skulle gå själv men jenny hakade på vilket var mycket trevligt och sen blev det jag, jenny och jessica lite senare och då gick vi en hel timme. Tiden försvinner verkligen fort när man har sällskap och roligt :)

Chefen ringde igår och frågade om jag kunde jobba kvällen idag och det kunde jag väl göra. Jag mår ju bättre så att sitta i kassan några timmar ikväll ska nog gå vägen :)

Vill också passa på att gratta Jessie till heltidsjobbet!

Ha det så bra,
Cito

Nåt att se fram emot

Ännu mer wohoo! Fick med oss vännerna också. Efter några samtal så hade dom bestämt sig för att följa med så jag lyckades boka in dom också :) Två veckor i värmen! Nu är resorna slut dit såg jag, hehe. Vi fick dom sista platserna, yes!

Ibland ska man ha tur och idag var det uppenbarligen dags för mig. Tidigare sa jag att jag skulle ta tag i dagen genom att börja med en promenad.. istället kollade jag resorna och fick fullt upp med det och därför har det inte blivit aktuellt med promenad förrän nu. Ska ge mig ut på en kort promenad och så ska jag nog köpa melon och jordgubbar för att fira! Eller borde jag kanske spara mina pengar så mycket jag kan nu?

So long,
Cito

RHODOS!

Wohoo! Rhodos here I come!

Resan jag panikade om är bokad. 2 veckor, Rhodos stad :)
Hittade det underbara priset av 3348 kr per person för 2 veckor på ett 4-stjärnigt hotell med frukostbuffé. Hur är det ens möjligt? Tydligen var det det för resan är min, vilken lycka! Så den 29e augusti flyger vi mot varmare trakter :)
Skulle haft med oss ett par vänner också men dom bangade.. det roliga är att när jag hade bokat så fick jag ett sms där det verkade som dom hade ändrat sig så vi får väl se hur det blir nu...

Lycka lycka lycka lycka!


Panik

Jag har hittat en toppenresa och det är bara 5 platser kvar och Tom har inte tid att prata med mig.. jag får totalt spatt här borta!! Jag vet att fler resor kan komma att dyka upp men blir nog lite besviken om vi missar den här bara för att han inte har tid i 5 min i telefon.. dessutom är det lunchtid nu så varför ringer han inte?!

Cito

Ny start

Idag är det dags. Min första förändring börjar idag. Har kollat vikten och midjemåtten och satt ett mål jag ska nå till så nu är det bara att köra på! Än så länge har det gått bra och nu är det bara att hoppas att allt kommer att gå vägen.. visserligen hänger allt på mig så jag får väl bara se till att det faktiskt går vägen. Kämpa kämpa kämpa!

Har precis ätit frukost och tänkte ta tag i dagen genom att börja den med en promenad. Har insett att den faktiskt inte behöver vara så lång utan huvudsaken är att jag någon gång börjar med mina promenader. Ska se om jag kan rota fram min iPod och ta med mig den ut på vägarna.

Inget nytt har hänt sen sist tycker jag.. det rullar på som vanligt. Var ju hemma från jobb igår, sjuk. Alltid tråkigt att missa sin dubbelt betalda dag men vad ska man göra?

Btw, jag hade möjlighet att få gå och titta på Melodifestivalen på lördag men tyvärr hittade jag ingen som ville byta tid med mig så jag fick hoppa över det. Ville ju helst inte ge bort den med tanke på att jag var borta igår. Måste ju tjäna in det lite när jag ändå kan :)

Uppdatering på hur dagen går kommer säkert senare!
Ha de!
Cito


Bortglömd

Ja nu när jag sitter här hemma så känner jag mig faktiskt lite bortglömd. Tom skulle träffa en kompis nu under kvällen men skulle komma hem först och vi pratade vid sju om att han snart skulle komma hem men har jag sett skymten av honom än? Nej, för han har ju fastnat i Malmö.. så det känns ju inge vidare. Dessutom så borde jag ha lärt mig att plussa på två timmar när jag hör  "jag ska åka snart/jag kommer snart hem" . Jag förstår inte varför jag inte lär mig och jag blir lika besviken varje gång. Nog för att det har varit lite skönt att vara hemma själv men det har varit likadant i flera dagar. Hej i dörren och sen hejdå igen. Igår kom han hem och åt och stack igen.. Lite tråkigt är det faktiskt men som sagt, jag borde ha lärt mig det vid det här laget. Jag hade ändå hoppats på att han velat komma hem och kanske se melodifestivalen med mig istället för att stanna hos en kompis i malmö hela kvällen.. Nej usch va jag retar mig. Får ta och rycka upp mig nu, Pernilla är här inom kort som tur är :) Då slipper jag sitta själv. Fast hade hon inte kommit så hade jag nog gått och lagt mig istället.

Hur som helst, nu har jag klagat lite.. får se om han ens vill unna mig ett sms. Har han inte hört av sig vid tio så får jag väl höra av mig till honom och frågade om bilturen tog tre timmar? Han får ju gärna stanna där men han behöver ju inte säga att han ska komma hem "snart". Hur definerar ni snart?

Anyway, nu ska jag ladda för en filmkväll med chips, dippa och läsk.

Kram på er
Cito


Host host

Tyvärr sitter jag här sjuk igen.. Fick sluta praktiken tidigare igår som sagt och idag var det precis så att jag orkade med hela jobbdagen. En förkylning brukar inte stoppa mig från att jobba men när det sätter sig på andningen så att det blir tungt att andas så kan jag lika gärna ge upp och inse att jag faktiskt måste vila. Alltså blev det som så att jag fick sjuka mig imorgon. Skönt att jag fick tag på ersättare så chefen själv slapp hoppa in, känns lite trist annars men vad ska man göra?

Detta innebär nu at tjag är ledig i tre dagar så jag borde väl hinna piggna till. Känns ändå som att jag sjukade mig för så lite men jag vet att så fort jag blir aktiv så andas jag jättetungt och det blir jobbigt med en heldag då. Kvällen ska spenderas framför tvn. Först blir det melodifestivalen och sen blir det förmodligen film med pernilla. Ja, jag anser att jag kan träffa folk trots att jag mår dåligt, Vare sig det är med eller utan sällskap så ska jag ju ändå spendera kvällen i soffan och det är ju faktiskt lite roligare med sällskap :)

Nu ska jag försöka ta ner soporna och sen ska jag återgå till soffan och tvn. Det är Honey på tv nu och den är ju bra så jag har ju lite att roa mig med fram till melodifestivalen. Hoppas det är bra låtar med idag :) Förra gången måste jag säga att jag blev lite besviken, men men,., melodifestivalen har ju tyvärr inte gått åt det bättre hållet om jag ska vara ärlig, eller så var det bara roligare när man var yngre, haha.

Ha det gott där ute!
Cito

Min lediga dag

Idag var det egentligen tänkt att jag skulle vara ledig. Efter 9 dagar jobb i rad var det äntligen dags att vara ledig men neeej, då planerade jag ju inte att jag skulle iväg på min praktik kl 7.30 imorse. Ska jobba helgen nu också (morgon som de andra dagarna) så totalt blir det alltså 12 jobbdagar i rad, usch! Jag är så trött!!
Är ledig på måndag och tisdag i alla fall och då har jag ingen praktik inlagd heller så då ska jag verkligen sova ut.

Var ute och gick igår med Pernilla efter pizzan (som var jättegod) och det tillsammans med tröttheten har väl gett mig en förkylning så nu sitter jag här med feber i kroppen. Tempen är högre än vanligt men precis under gränsen för feber så dom skickade hem mig tidigare från praktiken idag. Visserligen var vi klara med allt för dagen och vi skulle egentligen bara vänta ut ett par timmar och svara i telefonen så länge så jag missade ju inte alltför mycket faktiskt. Har fått reda på nu att dom vill att jag ska sommarjobba där så jag vet inte hur jag ska göra. Jag kan ju inte sommarjobba hela min semester och jag kan inte säga ifrån mig ett halvtidsjobb för ett sommarjobb och därefter extra så jag vet faktiskt inte hur jag ska göra :S När jag kom hem från praktiken stupade jag i säng typ och sov till halv sju. Jag brukar inte somna förrän det är dags att lägga sig så jag vet att kroppen säger ifrån lite... (för att klaga lite).

Hur som helst så är jag hemma själv nu. Tom skulle iväg på en fest vi var bjudna på men jag orkade faktiskt inte följa med och jag riskerar inte att bli sämre heller nu när jag ska jobba helgen. Har bänkat mig framför Let's Dance istället och ska hämta mig lite glass nu i pausen :)

Ha det gott där ute!
Cito

Torsdag

Sitter här och ska slå ihjäl en timme innan jag ska ner och möta Pernilla. Vet inte riktigt hur jag ska få tiden att gå men det löser sig alltid :) Vi ska nog köpa pizza och jag vet att jag verkligen inte borde äta det, speciellt som jag gått upp mina två kilo som jag lyckades gå ner nyligen meeeen idag kan jag väl unna mig det. Jag vet inte riktigt hur jag ska hålla mig till min gå-ner-i-vikt plan så jag funderade på att börja skriva om det lite kort här med nåt mål om förändring då och då att uppnå. Det måste ju vara svårare för mig att fuska då med tanke på att jag vill kunna säga att jag klarade mitt mål/förändring. "Visst", tänker ni säkert, "det är ju bara att skriva vad vi vill läsa och ljuga lite". Jo det kan jag ju faktiskt göra men vad tjänar jag på det? Tanken är ju att det ska hjälpa mig så jaa, det ska jag börja med, men inte idag för idag har jag faktiskt sagt att vi ska äta pizza ju. Men det är ju aldrig riktigt försent att börja. Jag vet att min första förändring ska vara att bara äta gott gott (godis, chips, glass etc.) på helgerna. Det vet jag fungerade förra gången jag började på det här och när jag ser att det ger resultat blir jag sporrad att fortsätta :) Start får bli på måndag med tanke på att helgen närmar sig nu och dagen idag är redan förstörd. Lika bra att börja en ny vecka med nya tag.

So here we go:
Förändring nr 1:
Att börja med att bara äta gott gott på helger, födelsedagar/-firande och högtider.
Försöka att hitta nyttiga alternativ i vardagsmaten.
Start blir 2009-02-23.


Jag såg mig själv ordentligt i spegeln imorse och det är dags för en förändring! Önska mig lycka till!

Nu ska jag dra på mig lite andra kläder och sticka ner och möta Pernilla..
Ha det så bra!
Cito


Back again

Då hamnade jag sittandes här igen då. Satt och såg film med Tom och ett par vänner men eftersom filmen innehåller tortyr så orkade jag inte med att se hela. Har väldigt svårt för det och jag mår verkligen dåligt över att se det så jag valde att sätta mig här istället och försöka kolla lite resor. Är verkligen sugen på att åka utomlands igen, gärna tillbaka till marmaris men Tom vill se annat och det kan jag väl förstå så vi får se vart det blir av. Annars har jag hittat en bra resa till Marmaris för ett ganska bra pris då över min födelsedag så hittar vi inget annat kan vi ju lika gärna åka dit. Denna gången var det ett av hotellen vid stranden, hur fint som helst :)

Ska kolla vidare nu.. och ska försöka kolla upp nåt ställe jag inte varit på. Nåt bra tips?

Ha de!
Cito

Alla hjärtans dag/Födelsedag/Lyckorus

Ja då har ju helgen lyckats passera helt smärtfritt :) Alla hjärtans dag i lördags men trots att jag är i ett förhållande kände jag inte av det så mycket och hur kommer det sig? Jo det är nämligen Toms födelsedag också! Det där med alla hjärtans dag är väl gulligt men jag ville lägga fokus på Tom denna dag och så blev det. Jag skulle jobba kl åtta så sjungandet fick bli ganska tidigt. Jag kommer in med kladdkaka och presenter och jo visst blev han glad men kommentaren "klockan är halv sju!" lyckades slinka ur hans mun, haha. Stackaren, jag förstår att det blev tidigt på hans lediga dag :P Hur som helst så fortsatte kvällen sedan med mat och goda vänners sällskap, sen drog festen igång och jag måste själv säga att det blev väldigt lyckat. Det blev slagt framåt ett och vi måste ha haft riktigt roligt för vi kom hem förrän halv sex på morgonen sen igen. Härligt att hans födelsedag fick bli så bra :)
Morgonen efter slagt vaknade jag vid halv ett vrålhungrig.. Jag funderade en bra stund om jag verkligen var så hungrig att jag verkligen var tvungen att gå upp på en gång? Precis när jag tänkt tanken dyker Tom upp i dörren med en bricka. Jag fick frukost på sängen så där underbart som man bara får ibland! Jag måste ha en ganska go och snäll pojke ändå? Idag var han minst lika snäll. Kom hem efter jobb och möttes av en glatt leende pojkvän som drog in mig i sovrummet och gav mig massage :) Vem har inte längtat efter lite massage efter en jobbig dag på jobbet? Hela helgen inklusive måndag har varit toppen och glad är jag för det!


Det där med att jag ska upp till Stockholm en helg det börjar ju kännas som att det ligger långt i framtiden. Det måste hela tiden bli uppskjutet för att jag ska jobba. Framöver nu har jag fyra jobbhelger i rad, visserligen halvt frivilligt med tanke på att jag inte sagt emot men det beror bara på att dom andra helgerna är ju ändå ordinare och stockholmskan har ändå planer dom helgerna. Synd men sant så nu lutar det åt att jag kan åka upp i slutet på mars. Vem vill tippa på att det kommer bli april innan något händer?

Nu ska jag sätta igång med maten.. ännu en gång är jag väldigt hungrig och det är väl bäst att göra något åt det, haha.

Ha det så bra!
Cito

Uppdatering

Tänkte att jag skulle lägga in en bild på Toms födelsedagstårta :) Jag skrev ju om den och tycker att ni ska få se resultatet:
 
Toms födelsedagstårta

Jag får väl även slänga in en bild på blåbärstårtan jag gjorde på mitt eget födelsedagsfirande som jag skrivit om men inte lagt in någon bild:



Kommentera gärna
Cito

Igår, kl. 20.00

Ja det var då mitt moment var i tv, haha. Efter första pausen i Familjen Annorlunda så handlade trillingarna på jobbet och där satt jag i kassan, i bild! Även min farmor var med lite. Hehe, lite kul var det faktiskt och det var ändå ganska många klipp där som jag var med i :P

I övrigt kan jag ju berätta att kvällen med jobbet i lördags var jätterolig! Farsen Kuta och Kör var väldigt bra och jag skrattade mig verkligen igenom hela. Kan förstå att dom ville Thomas Peterson i huvudrollen för han gjorde verkligen sin roll klockrent. Mycket skratt, mycket nöje :)
Sen blev det en öl på the Pickwick Pub innan det var dags att äta på Elysée. Middagen var helt underbar!
Sen bar det då av till Casino Cosmopol och det måste jag säga var en upplevelse men det var ju helt klart roligare att sitta vid roulette-bordet än att sitta vid maskinerna. Vid rouletten kunde man ju ändå påverka lite själv, på maskinerna förlorade man ju bara allting.. nej värdelöst! Men jag vann tillbaka lite av vad jag spelade bort så det slutade med att jag bara hade lagt ut 70kr där, så det var ju bra... men min gräns var 200kr som jag kunde gå med på att satsa men det gjorde jag aldrig.. mycket nöjd med det :)

Idag var det andra dagen på praktiken.. verkar bara bli en gång i veckan just nu och det känns lite trist men jag lär mig ju i alla fall. Idag var det utcheckning på schemat men jag fick mest titta idag och inte göra så mycket själv. Jag fick också gå runt och titta på alla rummen och skriva anteckningar om dom. Vilken tid det tog! Fick även svara i telefon ett par gånger och det var lite kul. Första samtalet kunde jag inte svara på så min handledare fick ta det direkt och det andra var en sur man men jag klarade av honom i alla fall. När dagen väl var slut och jag precis skulle ta av mig kavajen för att gå hem så gick det lilla brandlarmet. Jösses tänkte jag, här händer allt på en gång. Det visade sig dock att det inte var någon fara då det bara var byggarna i det ena rummet som höll på att renovera som på något sätt lyckats få igång larmet. Märkligt men så är det. Tur att det inte var nåt värre än så i alla fall.

Efter praktiken bar det av ut på stan för att kolla födelsedagspresent åt Tom. Orkade inte gå alltför länge tyvärr för jag var så öm i fötterna efter att ha gått omkring på hela hotellet fram och tillbaka och sen ha stått  hela dagen i klackar så tog bussen hem ganska snabbt. Och här sitter jag nu, hemma i värmen. Fruktansvärt väder ute! Kollade ut nyss och det snöar som bara den! Stod i tidningen idag att stormen som är över Frankrike nu ska dra sig uppåt mot södra Sverige idag, nu på eftermiddagen så det är väl det som har börjat komma nu. Jag hoppas att det inte håller i sig för länge eller att det blir lika illa som i Frankrike. Det kommer både blåse och vara svinkallt och det är aldrig någon höjdare.

Tänkte jag skulle fortsätta läsa lite nu efter min lilla paus för uppdatering här.

Ha det gott där ute och värm er under en go filt!
Cito

ikväll ikväll ikväll

Ja ikväll smäller det stort, haha. Det är idag jag ska iväg med halva jobbet på vår julklapp; Kuta och Kör, farsen som spelas på Slagthuset ett tag till. Det sägs att Slagt faller med flaggan i topp för att showen är så pass bra :) 4 getingar av 5 i kvällsposten :P
Hur som  helst så ska det bli riktigt roligt och jag sitter här och funderar på hur mycket pengar jag ska ta med mig. Det kostar mig ju inget speciellt på föreställningen men sen blir det middag på Elysée och sen ska vi vidare till Casinot och sen kanske kanske kanske vi yngsta på jobbet drar vidare ut så det känns som jag har svårt att avgöra hur mycket pengar jag ska ta med mig men hade tänkt att inte spela bort alltför mycket på casinot men ett par hundra får jag ju ta med mig i alla fall.. vem vet, jag kanske vinner dubbelt upp, haha.

Får se om jag orkar dra vidare ut ikväll, eller om jag ens känner att jag har råd till det. Ska eventuellt bli utgång nästa helg också eftersom det är Toms födelsedag :) så vi får se hur jag känner efter casinot idag, jag kanske inte alls ens är på humör eller så är jag riktigt taggad inför en utgång., who knows?!

Nu är tanken att jag ska ta mig ner till Ica och köpa lite mjölk så jag kan förbereda inför morgondagens tårtor. Ska även ta ut pengar och växla pengar. Fick råd av en på jobbet att ha 20-lappar med mig istället för hundringar till casinot för att lättare kunna spela lite här och lite där om jag ville. Så jag får väl lyda det rådet :)

Nu kilar jag, ha de!
Cito 

Storbak!

Eller inte.. men lite bak har det blivit i alla fall :) Har precis avslutat mitt bakande av biskvier och resultatet blev inte alltför dåligt måste jag säga. Gjorde en testbiskvi i form av en minivariant och den smakade helt ok. Nu ska jag bara få godkännande av Tom också så är dom klara för servering sen. Varför jag bakade idag beror på att vi ska ha födelsedagsfirande för Tom på söndag och då blir det ju som vanligt bakande. Men jag nöjer mig inte med biskvier utan jag ska också göra dumlekakor (degen i kylen nu) eller kåtekakor som dom också kommit att kallas då Tom tycker dom är så goda att man nästan blir kåt. Det är ju en variant att uttrycka mumsigt på, haha, men som sagt håller jag på med dom också nu och dom är snart klara :)

Sen imorgon blir det förberedelser till tårtan. Får göra den på söndag innan gästerna kommer så att den håller sig fräsch. Tom har nämligen beställt en banana split i tårtform. Vi enades om detta.
Botten
Lager 1
:
vaniljkräm
Botten
Lager 2
:
chokladpudding
Botten
Ytterlagret:
Grädde
Dekoration: Bananskivor, maränger, strössel och chokladsås!

Gottit!

Nej nu ska kila och kolla degen så jag blir klar någon gång ikväll :)
Ha det så bra!
Cito


Första dagen..

Igår var det första dagen på praktiken och det gick bra :) Jag var bara där i 3 timmar och jag måste erkänna att det inte hände alltför mycket under dom timmarna men vi hann ändå gå igenom en hel del. Jag fick checka-in folk och sälja lite ur deras "barutbud" så jag lärde mig även lite hur det fungerar med det i systemen. Jag tycker att det gick bra men självklart är det massor att lära! Det är mycket i receptionen som man inte har tänkt på innan men jag lär mig av en mycket duktig receptionist så jag kommer säkert få kläm på det jag också en dag :)

Vad det gäller det övriga jag skulle göra igår så gick det väl itne som planerat. Ugnen hann jag inte göra rent och klipptid blev det inte tal om men jag la i alla fall upp mina svarta byxor. Det tog sin lilla tid utan symaskin ska jag säga men jag får fråga Toms mamma om jag kan låna hennes symaskin sen så att det håller sig.

Nu ska jag iväg och hänga lite tvätt och sen ska jag kila ner till jobbet. Kvällspasset idag men det blir nog bra..

Ha det så bra!
Cito

Inte idag..

Ok, det var inte mitt moment idag men men.. nästa måndag är det kanske dags :) Jag vet ju att det är filmat när dom handlar. Kvällen försvann ju ganska fort idag tycker jag. Spenderade större delen framför tvn tycker jag och lite vid datorn och så vips så vad kvällen slut.

Pratade med några på jobbet som var och såg Kuta och Kör i lördags (vi blev uppdelade i två grupper). Det var många positiva kommentarer och jag har även fått tips om att äta elefantöra (stor lövbiff) på Elysée där dom åt efter föreställningen. Så nu funderar jag på att ändra från fondue till elefantöra bara för att testa något nytt :)

Just nu känner jag mig inte lika uppåt till mods som jag gjorde för några timmar sen men jag antar att that's life och det är bara att inse att man inte kan må på topp dygnet runt. Får försöka se fram emot dagen imorgon och allt som ska göras då. På att-göra-listan för tisdagen:

1. Göra rent ugnen
2. Lägga upp mina svarta byxor
3. Städa den s.k. sovrumshörnan
4. Boka klipptid
5. Första dagen på praktiken!

Får se om jag kommer göra allt det där. Egentligen bara en sak som är säker och det är femman. Det får jag ju inte missa! Ska bli roligt och jag börjar faktiskt bli lite nervös. Ska försöka hinna med nr två också så byxorna sitter perfekt när det är dags att börja.

När det gäller klipptid funderar jag på om inte jag ska boka slingning också. Kan ju fixa det hemma själv men det blir ju aldrig av så lika bra att boka det. Stod mellan det och att färga det brunt igen men jag trivs med att vara blond och så slipper jag oroa mig lika mycket för utväxt. Tom var ju så väldigt vänlig för någon dag sen och kollade noga på mitt hår för att sen konstatera att jag inte alls var lika blond som när vi träffades och att han tyckte att jag fortfarande var lite "mörk" (trots att jag iaf är mellanblond!) och att det vore kul att se mig lika ljus igen som förr. Eftersom jag håller med om att det vore kul att ljusa till det lite igen så blir det nog en slingning i samband med nästa klippning. Hade varit kul att ha permanentat mig också för att få lite mer lockar i håret. Har bara mitt eget självfall och tyvärr tycker jag inte att det räcker. Lite vågit hår hade varit fint men det får nog vänta det också.. Sist gick permanenten ur på en vecka så jag fick göra om det igen och knappt då satt det i särskilt länge så det kan vara att kasta lite pengar i sjön att boka det. Och sen kan jag ju inte permanenta och slinga i samma veva, då får jag tuggummi till hår, så det är bara att välja. Men slingningen går i första hand!

Nej om man ska ta och sova lite istället. Har väl ingen anledning till att vara vaken nu..

Sov så gott där ute!
Cito


My moment

Wohoo! Imorgon börjar jag min praktik :) Ska bli spännande att se om jag trivs och om dom trivs med mig. Så nu blir det säkert jobb och praktik om vartannat ett tag framöver. Roligt med så olika dresscodes också. I butiken är det bara att ha vad man vill och vår rock och sen på hotellet så är det kavaj, svarta byxor och polotröja/vit blus som gäller. På tal om det så måste jag nog lägga upp mina svarta byxor ikväll eller imorgon innan det är dags att börja där.

Idag frågade jag min chef om det är möjligt att jag kan få vara ledig två dagar extra i samband med en kommande ledig helg. Det skulle gå att ordna svarade han så nu är det bara att hoppas att det blir av inom kort så jag kan åka upp till Stockholm och träffa Jessie och Marie :)

Ikväll är det programmet Familjen Annorlunda på tv och det ska delvis handla om trillingarna här i byn och när dom var och handlade av oss på jobbet.. och vem handlade dom utav tro? Jo mig så klart så kanske kanske kanske är det mitt stora "moment" i tv ikväll, haha. Nu får man väl bara hoppas att jag inte ser helt för jävlig ut eftersom jag berättar här att det är jag som är i kassan (om det nu är med vill säga). Tyvärr var det väl inte en av de bästa dagarna i butiken när det filmades så får hoppas att det är de bra delarna som är med.

Ha de!
Cito



RSS 2.0