Wohoo!

Vilken lycka, jag ska upp till Karlstad inom kort! Tänk bara att få gå på stan och känna att man verkligen hittar överallt. En liten bonus blir att Jessie följer med mig ner igen sen. Underbart! Ska bli jätteroligt att få spendera nästan en hel vecka med henne, längesen vi sågs nu..

Sitter här och kikar på Ghost Whisperer med Tom nu (i vår nya soffa!). Har laddad upp med lite frukt och jordgubbar. Gott gott. Jag har insett att jag är ganska svag för jordgubbar. För att berätta om soffan så har vi fått tag på två jättefina i beige. Mysiga med lite kuddar och sånt så nu är det dags att sälja den "gamla", för att vara lite specifik, bara 4 månader gammal.. men nu har vi lite större och mysigare soffor i alla fall :)

Ja vad mer händer här. Jobbar och sliter för fullt nu när de flesta ordinarie har semester. Är lite överallt och får sköta mer än vad jag brukar göra så det är lite stressigare än vanligt men funkar hur bra som helst. Pratade lite med Nadia igår så nu ser det ut att bli utgång imorgon. Hoppas det blir av, vore kul att få komma ut och träffa lite folk :) Sen på lördag blir det kanske bio med älsklingen och det är ju inte heller helt fel.

Nej, nu ska jag kolla vidare på tv med Tom. Han kan nog tycka det är mysigt om jag vill ägna honom lite tid istället för datorn.. Ha det gott!

Långt tråkigt inlägg tro?

Jag måste säga att jag inte direkt är imponerad av mig själv när det gäller att uppdatera här inte.. Tyvärr är det väl så att jag väljer att prioritera annat, ibland är det bara så att jag inte har orken att sätta mig här och ibland är det faktiskt så enkelt som att det inte har hänt något speciellt som jag vill skriva om. Nu ska jag väl ändå lyckas få till ett inlägg..

Tisdag idag alltså, dags att dra sig iväg till jobbet ikväll. Skönt att ha varit ledig i tre dagar men det roliga är att helgen inte alls blev som den var tänkt. Skulle åkt till liseberg i lördags men folket som skulle med bangade för att dom trodde det skulle bli dåligt väder och hade inte orken att gå upp på morgonen för att kolla ut och se hur vädret var. Löjligt! Tyvärr kunde inte jag va med kvällen innan och "planera" resan för att jag jobbade men jag sa till Tom att han kunde hälsa dom andra att det ju var ett alternativ. Hur som helst skulle vi ju ändå upp den tiden om vi hade bestämt oss för att åka. Hur som helst, jag vaknar på lördagmorgonen och tittar ut. Visst inte perfekt strålande väder men fortfarande helt ok för att åka till liseberg. Suckade lite för mig själv i min ensamhet där på morgonen då Tom var iväg och skulle lämna färg till någon.

Timmarna gick och ingen Tom kom hem. Jag som hade sett fram emot att han och jag skulle hitta på något istället eftersom det nu inte blev en lite roadtrip till Göteborg. Slutligen fick jag ju veta att han stannade där lite extra för att hjälpa till med lite saker och visst, fine tänkte jag. Då får jag roa mig på egen hand så länge vilket jag gjorde. Jag tog en promenad till ICA för att handla hem lite lax. Där träffade jag på Jenny och så bestämde vi oss för middag och skräckfilm under kvällen :) Perfekt, eftersom jag visste att Tom skulle iväg till Anna på kvällen.

Så, vid fyra kom Jenny till mig och så blev det grillade laxspett (vilket jobb innan vi fick igång elgrillen :P) med potatis och romsås. Åh så gott! Tom hade fortfarande inte kommit hem vid den tiden. Jaja, Haraldsson ringer för att säga hej och berätta att han kom in på utbildningen i Halmstad. Strålande! Han frågar ju självfallet varför det inte blev nåt liseberg och jag sa som det var. Och då till min förtvivlan säger han att det hade varit toppenväder för liseberg. Mutter mutter mutter... Fick ju dock ta den smällen men oj vad dom andra ska få höra det när jag träffar dom nästa gång :P

Tom kom hem och gjorde sig iordning. Han stannade en timme och sen var han iväg igen. Va glad jag var att Jenny var hos mig så jag hade något att hitta på den dagen. Vi tog en liten promenad, köpte en honungsmelon, fixade "desserten" och sen bänkade vi oss framför tvn. Vår sk dessert blev honungsmelonsbitar varvademed jordgubbsbitar serverade i melonskalet. Åh så gott det blev! Först blev det The Ring 2, scary men ettan är värre, strax följt av Saw som Jenny inte hade sett. Den är äcklig men jag har sett den innan så jag blev ju inte alltför rädd denna gången.

Efter Saw gick Jenny hem och jag blev lämnad till min ensamhet i en mörk lägenhet efter att ha sett två skräckfilmer. Me dont like! men det gick otroligt bra. Jag var inte så rädd som jag trodde att jag skulle bli. Tom kom hem vid två och jag som redan hade lagt mig men inte somnat gick upp och pratade lite med honom tills han också gick och la sig. Trötta måste vi har varit för vi sov ända till 13 dagen efter. När sov jag så länge senast?!

Så planerna om Center Syd på söndagen gick ju åt skogen. Innan vi hade varit redo att åka hade klockan nog varit närmare tre så vi struntade i det. Vilket tyder på att min helg inte alls blev som planerad men ändå ganska bra :) Igår fick jag även prova den nya korvstroganoff jag fått lära mig. Jättegott blev det :)  Ska göra mig iordning nu och ta en promenad innan jobbet men här är ett par bilder från helgens mat om intresse finns att veta det :P Det var i alla fall något som verkligen blev lyckat i helgen! 


RSS 2.0