Snö snö snö

Ja man kan ju undra när det ska sluta komma en massa snö. Är det här ens normalt för skåne?!
Jag kan inte minnas att pappa någonsin sagt att det varit så här mycket snö någon gång, när jag bodde upp i Karlstad. Kallt och blött. Tycker det kan vara nog nu. Snö till jul och kanske lite till nyår är helt ok för det hör till och jag skulle sakna det om det inte var något då.

Skulle in och förlänga mitt abonnemang igår och med det skaffa en ny mobil. Jag ville ha HTC Tattoo och vi skulle precis fixa iordning det när 3-killen kollar om det ens finns några och får veta att dom är slut och har utgått ur sortimentet vilket innebär att dom inte får in några fler heller. Lagom surt eftersom jag äntligen hade bestämt mig.
Så nu är funderingen på om jag ska ha en iPhone istället.. men jag vet inte om jag riktigt tycker om den. Sitter och klickar på Toms för att vänja mig vid det men neej, det känns inte som en telefon för mig tyvärr..

Ikväll blir det middag med pappa, syster, farmor, faster och lilla kusinvitamin :)
Ska äta på Restaurang Bellman i Lund. Får se vad jag ska äta för gott idag. Sist blev det vitlöksbröd, fläskfilé planka och vaniljpannacotta med hallonkompott till efterrätt. Så oerhört gott!

Önskar er en bra dag!



Bra vecka!

Det har faktiskt varit en riktigt bra vecka måste jag säga :)
I torsdags var jag och Tom iväg och åt trerätters på Bellmans i Lund och efter det så bar det av till Lunds Stadsteater för att se Magnus Betnér. Han var superbra! Blir det någon mer show här nere med honom så ska jag boka biljetter :)

Igår var det lite fest här hemma.. "firmafest" för dom unga på jobbet och Tom som inte kunde planera in något annat så han var med på en hörna men jag tror nog han hade precis lika kul som alla andra! Det blev en toppenkväll så jag verkligen nöjd med denna veckan. Avslutade den med lite jobb men även det gick bra. Tyckte att tiden bara flög fram så det är toppen.

Nu ska jag slappa framför tvn en stund.. eller ska man kanske ta ett bad och läsa en bok?
Vi får väl se vad det blir...

Godnatt!

RSS 2.0