Like you never existed..

Jaa, det var ju precis som om jag hade drömt allt. Som om det faktiskt aldrig hade hänt. Bra skådespel!

Det var lättare än väntat men jag är ändå ganska förvånad över att kvällen blev av på det sättet. Att det skulle fungera. Jag trodde nästan att jag skulle vända taggarna utåt vilket kanske hade varit vad som förtjänades men det hade bara gjort kvällen jobbig. Jag är inte direkt chockad men man upphör aldrig att förvånas över hur vissa människor handskas med olika situationer. Det var kul att det gick bra, jag är glad för det.. men långt där inne kommer jag ju alltid veta att det bara var en lek.

Bad Ferrari



I might look innocent but this is what I do to bad Ferraris ;)


Te

Har åkt på en förkylning så idag blev det att sjuka sig från jobbet och vila upp mig så orkar jag kanske ta nya tag i helgen. Är just nu nerbäddad i soffan framför tvn. Har tänt julgranen och ljusen i adventsljusstaken så jag får lite myskänsla i alla fall, speciellt som det snöstormar ute. Är så glad för att slippa gå ut i det kalla!

Sen har jag ju nått ett nytt steg i livet; igår kunde jag för första gången uppskatta te! Visserligen fick jag ha i en hel del socker men det var ju faktiskt ganska gott då! Känns jättebra att kanske kunna dricka det nu i förkylningstider. Skönt för halsen :)

Some people..

Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta åt vissa saker.. Tragiskt men sant.

Hur kan man medvetet göra val så att en annan människa behöver göra bort sig och känna sig dum? Lurad..

Att leka med känslor tycker jag man ska passa sig för att göra, ärlighet är så mycket bättre.

Som en nära vän till mig sa: Some people change, most people don't. Det ligger nog mycket sanning bakom det tyvärr.

Frustrerad

Måste det ges så många dubbla signaler?! Har man bestämt sig så har man.. eller?

Jag börjar känna mig lite lurad och dum. Vet inte riktigt vad jag ska tro.. Ska man släppa, hålla fast, ge upp eller kämpa?!

Övertalning är inte lönt, det vet jag, men kanske hade lite svar från gårdagen kunnat göra att det som anses var ett hinder inte längre är det. Idag ska jag göra mitt sista försök till insikt och vilja, sen tänker jag faktiskt göra det som är bäst för mig vilket tyvärr i detta läget är att ge upp.


Nöjd

Livet kan ta intressanta vändningar..
Positiva som negativa.
2010 har varit fyllt av olika vändpunkter i mitt liv och tiden har bara rusat fram, men jag har också lärt mig väldigt mycket och kanske är en aningens mer uppmärksam och försiktig i framtiden.

I måndags kom jag på mig själv med att gå en liten promenad med en nöjdhet inombords som det var längesen jag kände. Just då var allting perfekt; vacker orörd snö vid min sida, solsken och ett leende mot framtiden! Vilken känsla av att bara kunna befinna sig i nuet och njuta!


RSS 2.0